Bobshop

Bobshop.nl – online vakhandel voor wielerkleding en –accessoires.

Online shop Bobshop.nl is Europa’s grootste online vakhandel voor wielerkleding van top tot teen. Zowel wielerprofs als ook vrijetijdssporters hebben niet alleen een grote keuze uit fietsshirts, fietsbroeken, helmen, schoenen, jassen maar ook uit accessoires voor de wieler- en mountainbikesport.

Op Bobshop.nl  vindt je het ruimste aanbod de huidige en officiële designs van alle wieler-profteams.

Ontdek het volledige aanbod van Bobshop.

Of kies één van de vele merken uit het Bobshop-assortiment.

Bobshop blikt terug op een jarenlange ervaring en een passie voor de fietssport. In 1983 zijn zij gestart met het doel kwalitatief hoogwaardige fietskleding van vooraanstaande merken toegankelijk te maken voor een grote groep gepassioneerde sportfietsers. Vandaag de dag leveren zij in meer dan 120 landen!

Met meer dan 12.000 artikelen claimt Bobshop intussen de leidende onlineshop voor fietskleding en fietssportaccessoires.  Voor racefiets, MTB, cyclocross, trekking of triathlon, u vindt bij Bobshop een ruim assortiment.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen

Onzichtbaar tracken van uw fiets

Er zijn verschillende soorten gps tracking volgsystemen op de markt die geïnstalleerd kunnen worden in of op een fiets om een verloren fiets terug te vinden. Schaf daarom een undercover track and trace systeem aan in de vorm van een lampje of staaf ingebouwd in het frame , het zadel of in het stuur. Doordat het […]

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 A.O.C.-wijnen: Chignin, Apremont, Jongieux en Mondeuse. De diversiteit en de kwaliteit van de wijnen zijn een afspiegeling van het unieke landschap in het hart van […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar de goedkopere.   Met welke derailleur rijd jij het liefst? 🙄 Posted by Shimano-Road on Montag, 5. März 2018   Shimano Dura Ace (Di2) Wie […]