Inspirerend sportvoedingadvies voor wielrenners

Food for Cycling LogoWelke sport je ook beoefent, recreatief of competitief, je wilt altijd presteren en vooral ook het beste voor jezelf.  Naast het volgen van een goed trainingsschema, kan een uitgekiend voedingsplan het verschil maken tussen het behalen van een goede of slechte sportprestatie.

Food for Cycling begeleidt de wielrenner en duursporter in zijn zoektocht naar de ideale combinatie van basisvoeding, sport-specifieke voeding en sportvoedingssupplementen, specifiek samengesteld ten behoeve van de verbetering van die sportprestaties.

Wil je méér conditie of meer kracht en weet je totaal niet waar je moet beginnen?  Of juist graag afvallen, niet evident in combinatie met (intensief) sporten.

Food for Cycling zal u hier weldra nog beter informeren om op een gezonde en verantwoorde manier zo snel mogelijk je doelen en je challenges te bereiken.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar […]