De Klassiekers – Bert Wagendorp

De Mooiste Verhalen Over De Wielerklassiekers Uit De Muur

In februari begint het bij wielerliefhebbers steevast te kriebelen: dan staat het nieuwe klassiekerseizoen voor de deur. Wielertijdschrift De Muur herbergt traditiegetrouw veel verhalen over deze legendarische eendaagse wedstrijden.

De verhalen over de Ronde van Vlaanderen, Parijs-Roubaix, Luik- Bastenaken-Luik, de Amstel Gold Race, de Ronde van Lombardije en Milan-San Remo gaan over de pijn, de hoop, de glorie, het drama, het verdriet, het geluk en de roem van de koers. Wielrennen als het leven zelf.

Bert Wagendorp stelde De klassiekers samen uit bijna tien jaargangen De Muur. Het resultaat is een gevarieerde bundel wielerverhalen van Nederlandse en Vlaamse bodem, met bijdragen van onder anderen Mart Smeets, Jeroen Wielaert, Bart Jungmann, Peter Ouwerkerk en Wilfried de Jong.

 

Gratis verzending via Bol.com

Ophalen bij een bol.com afhaalpunt mogelijk

 

De Muur – Ontdek méér tijdschriften 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar […]