Onze Vlaamse koersen – Flanders Classics

NET VERSCHENEN !

vlaamsekoersenDe Vlaamse voorjaarsklassiekers zijn al decennia een begrip in de wielerwereld. Ieder jaar wordt dan ook reikhalzend uitgekeken naar dé seizoensopener bij uitstek, de Omloop Het Nieuwsblad.

Naar aanleiding van de 75ste verjaardag van die vroegste Vlaamse koers bundelde Flanders Classics in samenwerking met wielerauteurs Geert Vandenbon, Mark Van Hamme, Stefaan Van Laere, Rik Vanwalleghem en René Vermeiren de boeiendste verhalen en knapste beelden van zes wielerklassiekers van formaat.

Sinds 2010 is Flanders Classics de organisator van de Ronde van Vlaanderen en de Omloop Het Nieuwsblad.  Voorts is het ook op verschillende vlakken betrokken bij de organisatie van vier andere gerenommeerde voorjaarskoersen: Dwars door Vlaanderen, Gent-Wevelgem, Scheldeprijs en De Brabantse Pijl.

In Onze Vlaamse koersen ontdek je de geheimen en geneugten achter de klassiekers die elke wielrenner op zijn palmares wil hebben. Dokker mee op de kasseien van de Haaghoek, de Paterberg en de Oude Kwaremont, en duik mee de koers in langs de meest legendarische ontsnappingen, valpartijen en overwinningen uit de geschiedenis.

Met speciale aandacht voor de heroïek, het drama en de triomfen van renners door de jaren heen is dit een lees- en kijkervaring om nooit te vergeten.

Met deze sprankelende lees- en kijkervaring ontdek je de geheimen en geneugten achter de klassiekers die elke professionele renner op zijn naam wil hebben staan. Kom alles te weten over de klassiekers waardoor de koers waarlijk en met recht ‘van ons’ is!

 

Morgen in huis met Bol.com

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar […]