The Wolfpack, 365 days at the wheel – Sigfrid Eggers

Sigfrid Eggers is de huisfotograaf van de professionele wielerploeg Deceuninck – Quick Step, de meest succesvolle equipe van 2019, met renners als Alaphilippe, Evenepoel, Gaviria, Jakobsen, Jungels, Terpstra en Viviani.

The WolfpackEggers volgde het team gedurende het hele seizoen, vanaf de ploegstage in Calpe in januari tot het WK in Harrogate in september. Zijn foto’s, van uitstekende kwaliteit, bieden een unieke inkijk achter de schermen van deze topploeg. De beelden gaan vergezeld door teksten (in het Nederlands en Engels) van Rik Van Puymbroeck.

De renners omschrijven het team als ‘The Wolf Pack’: samen vormen ze een roedel, waarin iedere individuele renner zijn plaats in de hiërarchie kent, met als gevolg een bijzonder hecht groepsgevoel en een focus op ‘samen overwinnen’. De resultaten laten zien dat het geheel hier inderdaad meer is dan de som der delen.

Eggers kreeg de vrije hand van ploegleider Patrick Lefevere. Zo ontstond een schitterend fotoboek op A4-formaat, met fraaie beelden van alle klassiekers en grote ronden, beelden die zowel tijdens als voor en na de koers zijn genomen. Vele spreads en paginagrote foto’s, over verzorging, inspanning, valpartijen maar toch vooral successen en het bijkomen daarvan.

 

Voor 23:00 uur besteld bij Bol.com, morgen in huis

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

corona

Corona-virus – Update

  In overleg met de Franse lokale overheden hebben Sportinez & Golazo sports beslist dat de 10de (verjaardag)editie van Climbing for Life Valloire-Galibier, gepland van 18 tot 20 juni 2020, verplaatst zal worden naar 17-19 juni 2021.  Ook in 2021 zal Climbing For Life – Galibier in het teken staan van diabetes.  1/04/2020   De […]

Onzichtbaar tracken van uw fiets

Er zijn verschillende soorten gps tracking volgsystemen op de markt die geïnstalleerd kunnen worden in of op een fiets om een verloren fiets terug te vinden. Schaf daarom een undercover track and trace systeem aan in de vorm van een lampje of staaf ingebouwd in het frame , het zadel of in het stuur. Doordat het […]

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 A.O.C.-wijnen: Chignin, Apremont, Jongieux en Mondeuse. De diversiteit en de kwaliteit van de wijnen zijn een afspiegeling van het unieke landschap in het hart van […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar de goedkopere.   Met welke derailleur rijd jij het liefst? 🙄 Posted by Shimano-Road on Montag, 5. März 2018   Shimano Dura Ace (Di2) Wie […]