Neem deel aan de virtuele Amstel Gold Race toertocht

De organisatoren van de Amstel Gold Race, die op zondag 19 april zou plaatsvinden, hebben aangekondigd dat er op zondag een virtuele editie van de race zal plaatsvinden.

De Virtual Amstel Gold Race vindt plaats op hetzelfde BKool-platform als de virtuele Ronde van Vlaanderen en zal 26 kilometer van de echte race afleggen. De beklimmingen van Kruisberg, Eyserbosweg, Fromberg, Keutenberg en Cauberg worden allemaal meegenomen.

Echter, in plaats van een race enkel onder professionals, zoals de Virtuele Ronde van Vlaanderen was, staat de Virtual Amstel Gold Race open voor zowel de gewone renners als de profs.

Drie starttijden zijn beschikbaar op zondag, met opties om te rijden om 11.00 uur, 12.00 uur of 13.00 uur. BKool biedt ondertussen een gratis proefperiode van 30 dagen, zodat potentiële rijders zich kunnen aanmelden en de Virtual Amstel Gold Race kunnen rijden zonder te hoeven betalen.

‘Het wordt geen wedstrijd, het wordt een gezamenlijke fietstocht’, zegt Van Vliet, organisator van de Amstel Gold Race “We hebben gekozen voor een parcours van 26 kilometer – het is niet te lang, maar het is zeker een uitdaging, want de vicieuze beklimmingen van de finale van de Amstel Gold Race zijn er allemaal. Een aantal profrenners zal deelnemen en het initiatief wordt ondersteund door Oranje Peloton van de Nationale Loterij. ”

Aanmelden kan via de website van Bkool. Om deel te kunnen nemen moet je in het bezit zijn van een interactieve hometrainer, heb je geen interactieve hometrainer dan kun je de Virtuele Toerversie volgen als Toeschouwer via de website van BKool.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar […]