Prachtige gite aan de Col d’ Ornon

Wij vonden nog een schitterend adres voor een verblijf in de Oisans, en regelden nog een ‘bon plan’.

 

Arrangement in Ferme Noémie, Les Sables (F-38520)  

Profiteer van 10 % korting (*)

 

“Ferme Noemie” is een kleine camping gelegen in het dorpje “Les Sables” op 4 km van Bourg d’Oisans. Ontvangst is warm en met vele informatie. De camping is rustig en schoon en biedt tal van mogelijkheden : appartementen, stacaravans, tenten of plaatsen.

De camping “Ferme Noemie” is open sinds 2006 en heeft snel zijn trouwe klanten gevonden. Gelegen in de vlakte van Bourg d’Oisans, in het dorpje “Les Sables”, de camping biedt 100% rust, geen luidruchtige zwembad of karaoké.

Ideale uitvalsbasis voor het testen van de e-bike en het beklimmen van de Glandon, de Galibier, de Croix de Fer en Alpe d’Huez.

“Ferme Noemie” is tevens een e-bike service punt.

 

 

MÉÉR INFO

Neem snel contact op met het hotel met code VAE-FIDA

 

Enkele details (*) :

   • Verblijf in Camping Ferme Noémie
    • Adresse:
     • Chemin Pierre Polycarpe
     • Les Sables 38520, Le Bourg d’Oisans
     • ferme.noemie@orange.fr
     • www.fermenoemie.com/#fr
     • Tel 00 33 476 11 06 14
   • Bon Plan :
    • 10 % korting op uw verblijf
   • Fietsroutes
     • volgens uw wensen, gelegen in de nabijheid van Alpe d’Huez en Les 2 Alpes
     • volgens uw fietsniveau en geschikt voor iedereen

 

Wees er snel bij !

neem nu contact op met DE CAMPING !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Fred Rompelberg_Fietsvakantie in de Alpen

Fred Rompelberg Bicycle Holidays nu ook in de Franse Alpen

Langzaam maar zeker gaan de grenzen open en kunnen we weer opnieuw beginnen dromen. Reizen binnen Europa – Update Fred Rompelberg Bicycle Holidays heeft de laatste maanden niet stilgezeten en heeft zijn succesvolle formule vanuit Mallorca gekopieerd naar de Franse Alpen. met het gekende recept … Een onvergetelijke fietsvakantie in het hooggebergte van de Franse […]

Onzichtbaar tracken van uw fiets

Er zijn verschillende soorten gps tracking volgsystemen op de markt die geïnstalleerd kunnen worden in of op een fiets om een verloren fiets terug te vinden. Schaf daarom een undercover track and trace systeem aan in de vorm van een lampje of staaf ingebouwd in het frame , het zadel of in het stuur. Doordat het […]

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 A.O.C.-wijnen: Chignin, Apremont, Jongieux en Mondeuse. De diversiteit en de kwaliteit van de wijnen zijn een afspiegeling van het unieke landschap in het hart van […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar de goedkopere.   Met welke derailleur rijd jij het liefst? 🙄 Posted by Shimano-Road on Montag, 5. März 2018   Shimano Dura Ace (Di2) Wie […]