E-Bike Service

e-bike-service

Het is een nieuwe sportieve activiteit, een nieuwe manier om te fietsen.  Nieuwe kansen ook, want velen krijgen opnieuw de kans  om nog verder, langer en met plezier te fietsen ! Eindelijk is de legendarische en erg moeilijke beklimming van Alpe d’Huez voor iedereen toegankelijk ! U wilt iets meer inspanning ? Geen probleem. Verminder simpelweg de assistentie !

Geconfronteerd met het toenemende belang van de praktijk van elektrisch ondersteunde fietsen (VAE), breidt Isère en Oisans zijn toeristisch aanbod uit naar deze nieuwe doelgroep en biedt een “trendy” label : de “E-Bike Service”:

52 dienstverleners, handelaars of logiesverstrekkers verbinden zich ertoe gratis stopcontacten voor fietsers aan te bieden zodat deze de accu van hun elektrische fiets kunnen opladen.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar […]