Een toertje rond de meren van Oz-en-Oisans met de e-MTB

Oz-en_Oisans heeft sinds de zomer 2020 een nieuw MTB-pad in aanbieding ! Een schitterende route op 2000 m hoogte.  Het enige wat u hoeft te doen is uw ogen openen en genieten van de omliggende natuur.

Uw bestemming is een plateau van meren dat boven het dorpje Oz-en-Oisans ligt  op 2000 m hoogte, een uitzonderlijke natuurlijke site die tevens erkend is als Nationaal Erfgoed.

Volledig bewegwijzerd loopt de ‘blauwe’ route langs vijf meren: Lac Besson, Lac Carrelet, Lac Faucille, Lac Noir en Lac Rond. 10 km door de weiden, ideaal met de e-MTB.   En de ganse tijd rijdt je op dit uitgestrekte plateau op eenzame hoogte.

Download hier de brochure VTT en Oisans met nog méér uitdagende routes.

 

De Oisans volgt de gekende kleuraanduidingen voor de moeilijkheidsgraad van een parcours aan te duiden :

GROEN

Eenvoudige tochten. Heel gemakkelijke parcours voor de hele familie met lichte hellingen en overwegend brede paden.

BLAUW

Overwegend gemakkelijke parcours maar die bestemd zijn voor de meer ervaren mountainbikers.

ROOD

Deze moeilijke parcours bevatten technische en soms uitdagende stukken. Bestemd voor mountainbikers met een flinke portie ervaring.

ZWART

Deze zeer moeilijke parcours vereisen een vergevorderde techniek en uithoudingsvermogen. Bestemd voor experten.

 

alpesishere

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen

Onzichtbaar tracken van uw fiets

Er zijn verschillende soorten gps tracking volgsystemen op de markt die geïnstalleerd kunnen worden in of op een fiets om een verloren fiets terug te vinden. Schaf daarom een undercover track and trace systeem aan in de vorm van een lampje of staaf ingebouwd in het frame , het zadel of in het stuur. Doordat het […]

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 A.O.C.-wijnen: Chignin, Apremont, Jongieux en Mondeuse. De diversiteit en de kwaliteit van de wijnen zijn een afspiegeling van het unieke landschap in het hart van […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar de goedkopere.   Met welke derailleur rijd jij het liefst? 🙄 Posted by Shimano-Road on Montag, 5. März 2018   Shimano Dura Ace (Di2) Wie […]