Ronde van Vlaanderen voor wielertoeristen verplaatst naar 18 september 2021

Daarom hebben we samen met de betrokken overheden en politiediensten beslist om volop in te zetten op een nieuwe datum in het najaar en de Ronde te organiseren op zaterdag 18 september 2021.

“De realiteit en gesprekken met de verschillende overheden leren ons dat we begin april geen groot recreatief evenement kunnen organiseren”, zegt Carl Vansteenkiste van Peloton. “Na de zomervakantie is er wel perspectief.” “We schuiven We Ride Flanders daarom door naar zaterdag 18 september. We willen als organisatie ervoor zorgen dat onze deelnemers op een ‘veilige’ manier kunnen deelnemen en dat ze zich goed kunnen voorbereiden.”

“We Ride Flanders 2021 wordt hoe dan ook een tocht met dezelfde iconische hellingen en bekende kasseistroken van in het voorjaar en we zullen deze ‘speciale editie’ samen met onze partners organiseren met dezelfde passie zoals altijd”, benadrukt Vansteenkiste.  “Graag – als ook dat veilig kan – met supporters langs de kant van de weg om er opnieuw één groot wielerfeest van te maken. En hopelijk met een zonnig tintje, want half september hangt de zomer nog in de lucht. Dé kans om de Ronde eens in korte mouwen te rijden!”

Ingeschreven deelnemers voor 2020 krijgen een persoonlijke mail van de organisatie met de keuze om hun inschrijving te herbevestigen voor september 2021 of april 2022.

Bron : Sporza – www.werideflanders.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar […]