Fiets en Wandelbeurs gaan online

De Fiets en Wandelbeurs presenteert op vrijdag 23 en zaterdag 24 april 2021 een interactief online event!  De organisatie presenteert daarmee een volwaardig alternatief voor de fysieke Fiets en Wandelbeurzen in Gent (1-2 mei) en Utrecht (7-8 mei), die niet kunnen doorgaan vanwege de coronacrisis.

Fiets en WandelbeursJe zal dus digitaal volop inspiratie kunnen opdoen voor het fiets- en wandelseizoen. Ontdek nieuwe routes en bestemmingen, ga op reis met lezinggevers en doe mee met workshops en andere leuke activiteiten. Dit keer niet in een ‘echte’ beurshal, maar gewoon thuis vanachter de computer.

 

Wat kun je allemaal verwachten van de Fiets en Wandelbeurs Online Experience?

– Lezingen over wandel- en fietsreizen
– Actieve workshops
– Themaroute langs bestemmingen
– Win leuke prijzen bij bestemmingen
– Online Quiz
– Ontvang exclusieve kortingscodes
– Bekijk de fotowedstrijd-winnaars
– Aankondiging Fiets- en Wandelroute van het Jaar
– Bekijk lekkere recepten

Alle info 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen

Onzichtbaar tracken van uw fiets

Er zijn verschillende soorten gps tracking volgsystemen op de markt die geïnstalleerd kunnen worden in of op een fiets om een verloren fiets terug te vinden. Schaf daarom een undercover track and trace systeem aan in de vorm van een lampje of staaf ingebouwd in het frame , het zadel of in het stuur. Doordat het […]

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 A.O.C.-wijnen: Chignin, Apremont, Jongieux en Mondeuse. De diversiteit en de kwaliteit van de wijnen zijn een afspiegeling van het unieke landschap in het hart van […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar de goedkopere.   Met welke derailleur rijd jij het liefst? 🙄 Posted by Shimano-Road on Montag, 5. März 2018   Shimano Dura Ace (Di2) Wie […]