Nieuw: de FLUX S Smart

Nu de zomer ten einde is, wordt het tijd om je voor te bereiden op het indoor seizoen. Wat is een betere manier om te beginnen dan om onze nieuwe fietstrainer te introduceren: de FLUX S Smart, de verbeterde versie van zijn iconische voorganger.

 

De FLUX S Smart is een toegankelijke direct drive trainer met volledige Smart functionaliteit. Door het ontwerp van zijn voorganger te veranderen, is de fietscompatibiliteit verbeterd waardoor er nu ruimte is voor derailleurs met een lange kooi. Daarnaast zorgt het goed uitgebalanceerde ontwerp voor maximale stabiliteit bij het fietsen, zelfs tijdens de meest explosieve sprints.

 

Ook hebben we de interne structuur van de FLUX S Smart aangepast om de vermogensmeting te verbeteren. Hierdoor is de trainer betrouwbaar, nauwkeurig en consistent en berekent hij je vermogen nauwkeurig binnen 3%. Dit is van essentieel belang om je prestaties en voortgang bij te houden. De interne upgrade in combinatie met het zware vliegwiel van 7 kg verbeteren het fietsgevoel aanzienlijk. Deze direct drive-trainer is ontworpen om trillingen en geluidsniveaus tot het absolute minimum te beperken, wat resulteert in de meest stille fietstrainer met vliegwiel van het moment is.

 

 

De trainer wordt geleverd met ANT + (FE-C) en Bluetooth Smart-technologie, waarmee je verbinding kunt maken met je favoriete apps zoals de Tacx Desktop-app en Zwift. De slimme elektronica van de FLUX S Smart stelt je ook in staat om stand-alone te trainen, zonder software. Met de Tacx Utility app kun je de firmware eenvoudig updaten naar de nieuwste versie, zodat je altijd gebruik kunt maken van de nieuwste verbeteringen en functies.

 

Beschikbaar vanaf begin oktober!

 

Specificaties :

 • Maximaal vermogen: 1500 W
 • Afwijkingspercentage: < 3,0%
 • Helling realistisch tot: 10%
 • Vliegwiel: 7,0 kg
 • Remtype: Elektrorem
 • Besturing: Interactief
 • Draadloze koppelingen: Bluetooth & ANT+
 • Stroomvoorziening: 110-240 V
 • Geschikte assen:
  • Race 130mm,
  • MTB 135mm,
 • Geschikte cassettes:
  • Shimano & SRAM: 8 t/m 11 speed
  • Campagnolo body apart verkrijgbaar
 • Unieke features: Geschikt voor fietsen met een lange kooi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar […]