MENUMENU

Nieuw: de FLUX S Smart

Nu de zomer ten einde is, wordt het tijd om je voor te bereiden op het indoor seizoen. Wat is een betere manier om te beginnen dan om onze nieuwe fietstrainer te introduceren: de FLUX S Smart, de verbeterde versie van zijn iconische voorganger.

 

De FLUX S Smart is een toegankelijke direct drive trainer met volledige Smart functionaliteit. Door het ontwerp van zijn voorganger te veranderen, is de fietscompatibiliteit verbeterd waardoor er nu ruimte is voor derailleurs met een lange kooi. Daarnaast zorgt het goed uitgebalanceerde ontwerp voor maximale stabiliteit bij het fietsen, zelfs tijdens de meest explosieve sprints.

 

Ook hebben we de interne structuur van de FLUX S Smart aangepast om de vermogensmeting te verbeteren. Hierdoor is de trainer betrouwbaar, nauwkeurig en consistent en berekent hij je vermogen nauwkeurig binnen 3%. Dit is van essentieel belang om je prestaties en voortgang bij te houden. De interne upgrade in combinatie met het zware vliegwiel van 7 kg verbeteren het fietsgevoel aanzienlijk. Deze direct drive-trainer is ontworpen om trillingen en geluidsniveaus tot het absolute minimum te beperken, wat resulteert in de meest stille fietstrainer met vliegwiel van het moment is.

 

 

De trainer wordt geleverd met ANT + (FE-C) en Bluetooth Smart-technologie, waarmee je verbinding kunt maken met je favoriete apps zoals de Tacx Desktop-app en Zwift. De slimme elektronica van de FLUX S Smart stelt je ook in staat om stand-alone te trainen, zonder software. Met de Tacx Utility app kun je de firmware eenvoudig updaten naar de nieuwste versie, zodat je altijd gebruik kunt maken van de nieuwste verbeteringen en functies.

 

Beschikbaar vanaf begin oktober!

 

Specificaties :

 • Maximaal vermogen: 1500 W
 • Afwijkingspercentage: < 3,0%
 • Helling realistisch tot: 10%
 • Vliegwiel: 7,0 kg
 • Remtype: Elektrorem
 • Besturing: Interactief
 • Draadloze koppelingen: Bluetooth & ANT+
 • Stroomvoorziening: 110-240 V
 • Geschikte assen:
  • Race 130mm,
  • MTB 135mm,
 • Geschikte cassettes:
  • Shimano & SRAM: 8 t/m 11 speed
  • Campagnolo body apart verkrijgbaar
 • Unieke features: Geschikt voor fietsen met een lange kooi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

2913_VAE_sur_la_route_de_la_Confession©Eric BEALLET_bewerkt

Volop genieten van een e-bikevakantie in de Oisans voor iedereen

Col beklimmen met de e-bike voor iedereen, aan de voet van Alpe d’Huez.   Het zou een heel andere fietsvakantie in de Alpen worden voor Greet en Mark. Ze zouden het een eerste keer uitproberen om samen de cols op te fietsen. Niet zo vanzelfsprekend, want Greet huivert van klimmen. Het is echt niet haar […]

Cadeaubons, een stressloze oplossing

Niet vanzelfsprekend, een kerst- of eindejaarscadeau kopen voor één van uw favoriete wielerfanaten. Wie een stukje fietsplezier of fietscomfort cadeau wil doen, kan bij verschillende sites terecht. Je kiest het bedrag dat je cadeau wilt geven, en vervolgens maak je een keuze voor één van de sites.

Onzichtbaar tracken van uw fiets

Er zijn verschillende soorten gps tracking volgsystemen op de markt die geïnstalleerd kunnen worden in of op een fiets om een verloren fiets terug te vinden. Schaf daarom een undercover track and trace systeem aan in de vorm van een lampje of staaf ingebouwd in het frame , het zadel of in het stuur. Doordat het […]

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 A.O.C.-wijnen: Chignin, Apremont, Jongieux en Mondeuse. De diversiteit en de kwaliteit van de wijnen zijn een afspiegeling van het unieke landschap in het hart van […]

Welk verzet kiezen ?

Samen met de makkers op fietsvakantie, een reeks cols beklimmen en ‘s avonds stoere verhalen vertellen over hoge pieken en diepe dalen: heerlijk is dat. zelf ben je mentaal en fysiek helemaal klaar voor zo’n avontuur in de bergen. Maar wat moet er aan de fiets gebeuren? En vooral: met welke versnellingen ga je de […]