Skis huren voor de skiënde fietser – Tot -50% korting via Skiset & Fietsenindealpen.com

Fietsers zijn doorgaans ook ski- of snowboardliefhebbers.  Niet alleen begeesterd door de prachtige streek, maar ook door het sportieve.  Een actieve vakantie zit een fietser immers in het bloed.  En hoe dikwijls zeggen we niet dat we ons fietshotel ook in de winter wel eens willen bezoeken ?

Wij zijn dan ook bijzonder verheugd dat wij u, dankzij onze contacten in de Alpen, u nu een uitzonderlijk voordeel kunnen schenken.

In welk skistation dan ook, in welke regio, in welke Alpen-land dan ook waar Skiset een winkel heeft (en dat zijn ze zo goed als allemaal) kan u van dit voordeel genieten.

U boekt online, U maakt uw keuze van het materiaal dat u wenst te huren en u geeft nog een aantal persoonlijke gegevens mee (zoals de gewenste schoenmaat).

Wanneer u arriveert op uw vakantiebestemming, staat het materiaal voor u klaar.

En dit alles dankzij een partnership met Skiset. U profiteert van tot 50% korting.  Dit laat u toch niet liggen ?

 

Reserveer nu uw skimateriaal

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar […]