Airtag van de Action, een goedkoop alternatief ?

Een Apple AirTag kan je je fiets beschermen tegen diefstal. Het  is een perfect apparaatje om aan je fiets te hangen.  Je weet dan altijd waar je fiets staat en mocht er iemand mee aan de haal gaan, dan kan je dat snel achterhalen.  Het enige nadeel is dat de kleine trackers van Apple behoorlijk duur zijn. Vaak kosten ze per stuk zo’n 30 tot 35 euro. Koop je er een aantal tegelijk? Dan zijn ze vaak iets goedkoper, maar ook dan blijven ze nog steeds aan de prijzige kant.

Als je je AirTag aan iets wilt bevestigen, heb je een houder nodig. Apple verkoopt hiervoor verschillende soorten houders.

Lees ons artikel Onzichtbare tracker – AirTag

Bij de Action kun je nu een goedkoper alternatief voor de Apple’s AirTag kopen. Voor nog geen twee euro heb je daarmee een tracker te pakken. Maar is dit iets waard en is het geschikt voor het tracken&tracen van uw fiets ?

Op het doosje staat dat deze trackers wel een maximaal bereik van 10 meter hebben. Dus deze AirTag van de Action is bijvoorbeeld niet geschikt om een fiets te tracken. Maar om bijvoorbeeld binnenshuis je sleutels te lokaliseren, is deze tracker perfect.  Daarom heeft hij ook de passende naam van Keyfinder gekregen.

Ook belangrijk om te weten: met deze trackers gebruik je niet de Zoek mijn-app van Apple, maar een bijhorende app.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar […]