Op hoogtestage in … Ledegem

U leest het goed. In het hart van het Vlaamse wielerparadijs, een plek waar elke moderne wielerliefhebber van droomt : leven als een echte prof in Monte Marcella.

Monte marcella biedt de unieke kans om te leven en te trainen als een echte prof. Het resort, met zijn aanpasbare hoogte-instellingen van 0m tot 4500m, stelt je immers in staat om de uitdagingen en voordelen van hoogtetraining te ervaren zoals de professionals dat doen.

Niet alleen in de slaapkamers, maar ook in onze andere faciliteiten – van ijsbaden, wellness, eetkamer, bioscopen, gym tot hobbyruimtes – worden de hoogteomstandigheden gesimuleerd. Talloze trainings- en ontspanningsfaciliteiten worden aangeboden, ontworpen om zowel de sportieve avonturier als het gezin te bekoren. Geniet van de luxe van volledige privacy, premium faciliteiten en een huiselijke sfeer die samen garant staan voor een onvergetelijke ervaring.

Na de exclusieve start opent Monte Marcella vanaf augustus 2024 de deuren ook voor niet-professionele groepen. “We denken aan gedreven sporters, zoals granfondo-renners, die in aanloop naar een belangrijke wedstrijd een hoogteprikkel opzoeken. Ook fietsende meerwaardezoekers die zich met de profs willen meten, komen hier aan hun trekken”, zegt initiatiefnemer Chris Mullie, ondernemer en zelf een recreatieve sporter. “We willen een concept aanbieden waarbij alle recreanten ongeacht hun niveau zich een tijdje onderdompelen in het leven van een topsporter. De hoogtekamer is maar 1 van de troeven. Daarnaast bieden we heel wat extra’s aan zoals sportmassages, bikefitting, medische coaching en sportwetenschappelijk voedingsadvies. Voor elk wat wils, dus.”

Wie kiest voor Monte Marcella zal zich alvast niet vervelen. Om te beginnen ligt het exclusieve hoogteresort in een groene omgeving waar het aangenaam vertoeven is. Daarnaast zijn er de media room, wellness, fitness- en gymruimte, Finse piste, loungeroom, een verwarmd 25 meterbad in openlucht, en er komen nog een gaming room, hobbyruimte en een gezellig cafeetje, exclusief voor de verblijfsgasten.

De opening van een uniek hoogteresort voor wielrenners in het hart van de koers betekent een grote meerwaarde voor de provincie West-Vlaanderen. Binnen- en buitenlandse sportievelingen zullen wat graag de unieke Vlaamse koerssfeer komen opsnuiven. Denderen over de kinderkopjes, de pedalen martelen op stekelige kuitenbijters, … het spreekt tot de verbeelding van velen. Zowat alle Vlaamse voorjaarsklassiekers passeren op een boogscheut van Monte Marcella.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar […]