Unieke eerste editie van de Tour de France Femmes avec Zwift Challenge naar Alpe d’Huez

FietsenindeAlpen_TourdesFemmes_MontéeAlped'HuezIn navolging van de jaarlijkse Etape du Tour, kon de Tour-organisatie niet langer treuzelen : de eerste editie van de Tour de France Femmes avec Zwift Challenge wordt verreden op zondag 18 augustus.  Eindbestemming Alpe d’Huez, enkele uren vóór de gele trui van de professionele dameswedstrijd wordt beslist.
Terwijl de profs vertrekken vanuit Le Grand Bornand, vertrekken de deelnemers aan de Tour de France Femmes avec Zwift Challenge vanuit Bourg d’Oisans, op weg naar de 14 kilometer lange klim en 1.120 klimmeters.

De uitdaging staat open voor fietsers van alle niveaus, of ze nu op een elektrische fiets, tandem of mountainbike rijden. Eenmaal op de top worden de deelnemers weer toeschouwers en kunnen ze onder bevoorrechte omstandigheden genieten van de aankomst van de kampioenen, uniek toch !

 

Schrijf u in via deze link.

U zoekt nog een hotel ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen

Savoie, als wijnstreek het ontdekken waard

De Savoie is als wijnstreek het ontdekken waard, alleen al omwille van de 4 unieke druivensoorten.  In dit wijngebied treft u 23 verschillende druivenrassen en 20 kwaliteitswijnen aan waarvan 4 […]

Ultegra_6800_line_up_R

Shimano groepen op een rijtje

Het kwaliteitsniveau van de Shimano groepen wordt aangegeven door de bekende productnamen.   Maar welke moeten we nu kiezen ?  We rangschikken ze voor u van de kwalitatiefste (en duurste) naar […]